Skip navigation.
Home
S MoZiGo to je jednoduchšie

Blog používateľa swotty

Obrázok používateľa swotty

Smazání mé založené kešky a mapa ČR a CWG

Ahoj, měl bych 2 dotazy. Založil jsem event, který byl publikován, ale pak hned smazán kvůli organizaci a mě teď straší ve statistice i když se vůbec nekonal, jde to nějak odstranit? 

A taky bych se chtěl zeptat, jak je ve statistice mapa čr a jak tam jsou vidět ty barevný čtverečky, nálezy, jestli by to nebylo lepší udělat jako celou mapu čr než podle krajů protože když dám nějaký kraj který sousedí s krajem kde mám taky nálezy, tak tam nejsou vidět ty nálezy z toho kraje, a tak si myslím, ža by bylo lepší udělat celou mapu ČR jako je to v jiných statistikách jak je bílá mapa a tam jsou červeně vidět ty nálezy. Díky za pochopení 

 A poslední dotaz a ten se týká cwg. Našel jsem asi 8 ale ve statistice mám jenom 2 a všechny co jsem našel mám ve sbírce? Jak to je? 

Obrázok používateľa swotty

Pridani pratel, a xFT tabulka.

Ahoj potreboval bych pomoct. Nejak nemuzu prijit na to, jak si pridat ty pratele, a taky, jestli si muzu taky udelat xTF tabulku(FTF,STF,TTF)

Obrázok používateľa swotty

Moji přátelé

ahoj, nešlo by udělat, že by bylo třeba ve statistice i udělaná sekce moji přátelé jako je tomu například v GSAKu ?

Obrázok používateľa swotty

CWG a Odznaky

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak si mám vytvořit, aby bylo vidět ve statistice, jaké cwg jsem našel a podle čeho se určujou odznaky, které jsou také va statistice?

Obrázok používateľa swotty

Kešky mnou založené

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli by šlo, aby bylo ve statistice vidět, že jsem taky nějakou kešku založil ?

Obrázok používateľa swotty

Mapky podľa geocaching.cz

Na svém profilu : http://www.geocaching.com/profile/?guid=e48830fa-783b-46a6-8129-cb166cf2... jak je sekce mapky podľa geocaching.cz , tak jsou úplně malý, místo toho aby byly normální. Co s tím ?

Syndicate content