Skip navigation.
Home
S MoZiGo to je jednoduchšie

Blog používateľa MK1977

Špatný počet foto pro Odznaky v MyFound

Pro Odznaky se mi špatně počítají fotografie. Odznak by měl být už diamantový, protože mám přes 2500 fotek, dokonce se to i správně spočítá ve složce TB&GC-Foto (2535 fotek), ale v Odznacích se mi ukazuje Emerald s tím, že mám 2250 fotek.

Jinak samozřejmě za prográmek moc děkuji, je moc fajn.

Zmizely mi "národní" odznaky (State Badge)

Sakryš, tak zase chybka. Při posledním stahování keší mi to vyhodilo, po standardním nahlášení že vše nové je staženo, chybovou

Sakryš, tak zase chybka. Při posledním stahování keší mi to vyhodilo, po standardním nahlášení že vše nové je staženo, chybovou hlášku.

Poslední keš je sice vidět v první záložce v seznamu nalezených, ale už se neobjeví v pořadí nálezů-seznamy.

Foto hlášky viz gc.cz "Zaspomínajte si s MyFound"

Asi se špatně načítá HC, protože se nechce vytvořit směr odlovu a nedaří se ani Zaujímavá čísla,

tedy vše pro co je potřeba HC. Ani v dalších statistikách nejsou vzdálenosti od HC.

A v domácích souřadnicích je nějaký dlouhý odkaz, včetně například

content="Groundspeak, Inc." /><meta name="Copyright" content="Copyright (c) 2000-2012 Groundspeak, Inc. All Rights Reserved." /><!-- Copyright (c) 2000-2012 Groundspeak, Inc. All Rights Reserved. --><meta name="description" content="Geocaching is a treasure hunting game where you use a GPS to hide and seek containers with other participants in the activity. Geocaching.com is the listing service for geocaches around the world." /><meta name="DC.subject" content="Geocaching is a treasure hunting game where you use a GPS to hide and seek containers with other participants in the activity. Geocaching.com is the listing service for geocaches around the world." /><meta id="ctl00_ogDescriptionC" property="og:description" content="Geocaching is a treasure hunting game where you use a GPS to hide and seek containers with other participants in the activity. Geocaching.com is the listing service for geocaches around the world." /><meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" /><meta name="distribution" content="global" /><meta name="MSSmartTagsPreventParsing" content="true" />

, což tam asi nepatří

Smazání seznamu keší

Když načtu keše, dám "Stiahni logy a fotology", tak to proběhne rychle a když dám následně "Načitaj poradie logov podla ..." tak se celý seznam vymaže :(

Chyba při pokusu stáhnout statistiku TB a GC

Když dám pro TB&GC "Prevezmi data z profilu", vždy mi to vyhodí hlášku Cannot open file C:\......trackable.htm

A to i po uplně nové instalaci na jiném místě.

 

Chyba v seriích

Po přechodu na poslední verzi 6.0.7.3 mi to u všech sérií vygeneruje, že jsem našel 100 procent. Místo seznamu keší napíše +next a příslušný počet keší v sérii (například +next 349). Navíc při stahování série Járy Cimrmana mi to hází chybu, tak jsem ji zatím vyřadil (stejně z ní nemám nic nalezeno).

Při stahování nových dat vyhodí hlášku "Ak se Vám program páčil, stiahnite si prosim aktuálnu verziu" a skončí

Mám update na poslední verzi na 6.0.7.1 a při posledním generování statistiky (29.2.) mi to problémy nedělalo. Od té doby jsem nic neměnil, nijak jsem na to nešahal. Teď to prostě nový keše nestáhne a vždycky to skončí tímto způsobem. Pomoc prosím.

Krajiny/země pro badges/odznaky (State badges)

Chtěl bych se zeptat na seznam zemí pro které jsou k dispozici badges/odznaky. Mám odloveno pár kousků v Německu a pro to se mi badge nezobrazuje.

PS: Jedná se o statistiky generované přes MyFound

Jinak moc díky za tyto statistiky.

Syndicate content