Skip navigation.
Home
S MoZiGo to je jednoduchšie

Blog používateľa feondra

Odznak Veteran

Ahoj, co presne znamena odznak Veteran a ako je odstupnovany? Ja mam od 2007 do 2011 v kazdom roku aspon jeden nalez, spolu teda 5 rokov, pri popise toho odznaku mi ukazuje 3 a na dalsiu uroven treba mat 4 (neviem co - roky s nejakym nalezom?) moj profil

My Found - verzia 6.0.2.5

Servus, stiahol som poslednu verziu My found 6.0.2.5, ked dam generovat statistiku tak najskor vyhodi hlasku Chyba pri: 27 Zaujimave cisla, ked dam Ok pokracuje v generovani dalej ale pri polozke Priatelia vyhodi error "18.08.2007" is not valid date. Ak dam Ok tak nacitava nacitava a uz nic nenacita.

Nic som nemenil ani v systeme ani inak, skusal som na GC com nastavit datum dd/MM/yyyy ale My Found stale tvrdi ze je tam format MM/dd/yyyy 

 

My Found - zopar otazok

Postupne sa veci dostavaju do normalu, za co velka vdaka :o) mam ale nejake otazocky k My Found. Pouzivam Google Chrome, Win7, 64 bit, moj profil

1) nezobrazuju sa mi odznaky EU, a Author - niesu ani v ponuke "dalsie odznaky" ak by som ich este nedosiahol...proskocil som nejaku aktualizaciu? Da sa to nejak napravit aby som nemusel preinstalovavat a updatovat co ja viem rok dozadu vsetky aktualizacie? 

2) budes robit v buducnosti aj prisposobenie na Google Chrome ako na mozilu a pod. co sa tyka napr. rozhadzania nalezov v mape (su trochu poposuvane a niekedy rozhodene) alebo graficke zobrazenie poctov nalezov podla autora, terenu, obtiaznosti, dna v tyzdni a pod. (mne ukazuje pri vsetkych rovnako dlhy modry stlpec).

3) v Karme vo Vennovom diagrame je rozdielny pocet na najdenych ako napriklad v sekcii pocet nalezov. Inak v tej tabulke nalezcovia na zalozenych je spravne spocitany pocet najdenych kesi za nalezcu ale pri niektorych keseroch hodi o jeden graficky symbol nalezu (usmievava  tvaricka) naviac - napr. keser geoforhenx - mnou zalozene najdene kese 3 (spravne uvedene) smejuce sa tvaricky 4 (malo by byt o jednu menej, nasiel 3 moje kese nie 4..

Su to len take blbosti, len to pisem ako namet ked bude cas a chut ...:o)))

Vdaka.

F. 

Rebricek keserov - navrh na doplnenie do statistiky

Ahoj klama, mal by som navrh na doplnenie statistiky v My found a Mozigu... na tejto adrese http://www.cacherstats.com/Slovakia1.html je rebricek keserov v SR, mozno by mohlo byt zaujimave doplnit do statistiky poradie daneho kesera v tomto rebricku alebo aj v celosvetovom...neviem ci by sa to dalo urobit alebo ci by to nebolo nejak moc zlozite...len taky napad na doplnenie :o) pekny den prajem.

Nove odznaky na GSAK

Hlasim chybu v zobrazovni nasledujucich odznakov:1) odznak pre nadmorske vysky - mam 1987 mnm - nezobrazuje sa ani bronzova uroven (od 500 mnm)2) odznak pre staty v ktorych mam nalezy - najdene v 3 roznych statoch - zobrazuje sa bronzova uroven (nalezy v 2 statoch)Ostatne by mali byt OK...Vdaka aj za dopracovanie zobrazenia ostatnych odznakov, ktore sa daju ziskat... moj profil

My Found - zobrazenie map v Google Chrome

Hlásim že nezobrazuje mapy v záložkach pri prehliadači Google Chrome, v IE to tuším ide... Ešte dotaz, ani vám nezobrazuje už pár dní odznaky v štatistikách alebo na stránke Bag gen?

My Found - Zoradenie odznakov

Možno jeden tip na vylepšenie My Found - možnosť zoradiť zozbierané odznaky podľa dosiahnutého stupňa Bronze - Diamond vždy v novom riadku alebo tak nejak (ak táto možnosť ešte neexistuje, ak áno kde? :o) ).Inak vďaka za odvedenú robotu a časté vylepšenia, v každom prípade klobúk dole ... :o)

Syndicate content